Wanneer wordt een leerling toegelaten? 

Uw kind wordt ingeschreven op onze school als zij een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) heeft gekregen van het Samenwerkingsverband (SWV). Het samenwerkingsverband bekijkt voor elke leerling wat de onderwijs- en ondersteuningsbehoefte is en welk type onderwijs het best passend is. 

Onze zorgcoördinator kan in overleg met u de toelaatbaarheidsverklaring (TLV) aanvragen. 

Voor de aanmeldingen voor de kleine setting groepen hebben we de aanmeldprocedure aangescherpt. U kunt de informatie in het Nederlands en Engels lezen in de brief onderaan deze pagina. Ook ziet u hiernaast een infographic vinden met de stappen overzichtelijk uitgelegd.

Verder hebben we afgesproken dat voor alle leerlingen geldt dat de leerlingen voor 1 maart 2024 aangemeld dienen te zijn. U hoort dan uiterlijk 1 april of de leerling geplaatst kan worden.

 

Waar vind ik meer informatie?

Ga voor meer informatie naar de website van het Samenwerkingsverband (SWV) of lees brief in het Nederlands of Engels hieronder.

Aanmeld procedure VSO
Aanmeld procedure VSO (Engels)

Hoe meld ik een leerling aan?

Uw kind op onze school? Maak een afspraak en kom langs. We gaan graag met u in gesprek en zo kunt u meteen een kijkje nemen en de sfeer proeven. 

Een bezoekafspraak maken kan met Noor Gerritsen (Senior zorgcoördinator) via telefoonnummer: 06 - 361 256 54 of e-mail.